ZIT IK ECHT ZO SIMPEL IN ELKAAR?

VERA VAN DE VEN

Coaching en begeleiding

Omarm wat pijn doet zodat je kwaliteiten kunnen groeien

  • Je weet dat je zoveel meer in je hebt dan je nu laat zien.
  • Je wilt beter inzicht in jezelf, maar je weet niet hoe.
  • Je hebt zoveel te geven, maar je voelt je gevangen en niet vrij.
  • Je ligt met jezelf overhoop zonder dat je begrijpt waarom.
  • Je vraagt je af waarom het allemaal zo ingewikkeld is en verlangt dat het simpel wordt.

Klinkt dit bekend? Herken je jezelf in deze woorden? Zijn er misschien andere dilemma’s in jou waar je tegenaan loopt? Hoe zou het zijn om tot jezelf te komen en de vrijheid te vinden om jezelf helemaal te kunnen ontplooien? Het is eigenlijk heel simpel en ik kan je de sleutel tot die eenvoud zo geven.

In mijn boeken vertel ik hoe je voluit kunt leren leven, door inzicht te krijgen in verschillende mechanismes in jou. Maar soms heb je daarbij hulp nodig van iemand anders. Iemand die naast je komt staan en je helpt om jezelf te ontdekken zodat je daadwerkelijk kunt veranderen. Als jij jezelf hierin herkent, ben je hier op de juiste plaats.

Ik neem je graag mee op reis
Ik neem je graag mee op reis naar zelfkennis, naar zelfontplooiing, naar de vrijheid om jezelf te zijn, naar de verwezenlijking van de leider in jou. Je hebt zoveel van jezelf aan de wereld te geven. Ik kan je vertellen hoe je voluit kunt leven. Vanuit jouw levenswijsheid die we gebruiken als basis en als sleutel die toegang geeft naar een nog groter bewustzijn.

Ga met mij mee op reis. Ik ben de weg zelf ook gegaan. Door verdriet, ziekte en heftige gebeurtenissen heb ik balans en rust mogen vinden. Ik heb mogen ontdekken dat een mens eigenlijk simpel in elkaar zit en dat de sleutel tot herstel, rust en vrijheid binnen handbereik is.

In mijn eigen leven heb ik een ritme ontdekt dat net als de natuur seizoenen heeft.
Hier is mijn filosofie ZIEZSIE® op gebaseerd. Vanuit deze filosofie geef ik therapie en coach ik mensen. ZIEZSIE® staat voor Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar? Het antwoord op die vraag is een volmondig, Ja! Je zit simpel in elkaar. Ik kan je helpen je levensritme en levenslessen te ontdekken zodat je gaat begrijpen wie je bent en wat je taken in dit leven zijn. Krijg inzicht in je pijn, je blokkades, obstakels en je verdriet. En boor de bronnen in jouw leven aan die jou de kracht geven om te veranderen en vrij te worden. 

Ik sta voor je klaar!
Samen met mijn team van kundige professionals.
Kijk welk programma het best bij je past.
Of neem direct contact met mij op.

Poserende Vera

Anderen gingen je voor

4- en 7-daagse InnBalance training

Relatietherapie

Retraite

Programma's

Boeken

PODCAST

IN HET NIEUWS

WEBSHOP

LEVENSRITME AANVRAGEN

LE LOGIS

WAT ANDEREN ZEGGEN