ZIT IK ECHT ZO SIMPEL IN ELKAAR?

Meld je aan voor mijn regelmatige inspiratiemail boordevol waardevolle informatie, updates en tips over “Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar” en ontvang jouw persoonlijke Levensritme® inzicht! Uiteraard kun je je op elk gewenst moment uitschrijven voor de inspiratiemail.

Word jij ’s morgens ook wakker met vragen zoals:

 • “Waarom loop ik vast?”
 • “Waarom voel ik me zo moe?”
 • “Waar is de glans in mijn leven gebleven?”
 • “Is dit nu het leven?”
 • “Waarom voel ik mij ziek ondanks dat mijn lijf oké is?”
 • “Het lijkt of niets meer past.”

Je bent niet alleen. Velen van ons hebben soortgelijke vragen en zijn op zoek naar antwoorden

Ontdek Jouw Unieke Levensritme® en Benut je Potentieel!

Begrijp je leermomenten, bevorder je persoonlijke groei en zie uitdagingen als kansen voor emotionele ontwikkeling met het Levensritme® systeem.

 • Inzicht in welke van de 4 emotionele groeiseizoenen jij je nu bevindt, afgestemd op jouw leeftijd.
 • Het Levensritme® systeem: Een cyclus van 28 jaar die je emotionele ontwikkeling in kaart brengt, van geboorte tot de dood.
 • Transformeer obstakels in groeikansen en begrijp waarom bepaalde gebeurtenissen in je leven plaatsvinden.
zit ik echt zo simpel in elkaar? Boek 1

Meld je aan voor mijn regelmatige inspiratiemail boordevol waardevolle informatie, updates en tips over “Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar” en ontvang jouw persoonlijke Levensritme® inzicht! Uiteraard kun je je op elk gewenst moment uitschrijven voor de inspiratiemail.

Je geboortedatum heb ik nodig om jou te kunnen plaatsen in het goede seizoen waardoor ik de informatie kan sturen die jij nu nodig hebt om te begrijpen waar je bent. 

Onderstaand kun je een keuze maken. Zoek jouw leeftijd op in de keuzemogelijkheid : Dit is mijn seizoen. En kruis daar aan wat nu je leeftijd is. Dan kan ik ermee aan de slag!

Het Levensritme® systeem is een unieke benadering van persoonlijke ontwikkeling, gebaseerd op een 28-jarige cyclus. Deze cyclus, onderverdeeld in vier seizoenen, helpt je te begrijpen welke emotionele leermomenten op je pad komen en hoe je deze kunt benutten voor maximale groei. Of je nu in de lente van zelfontdekking zit, de zomer van kracht, de herfst van verantwoordelijkheid of de winter van reflectie, dit systeem biedt jou de handvatten om bewust te worden van je potentieel en dit optimaal te benutten.

Over mij en mijn missie

Mijn naam is Vera en sinds 2009 is het mijn missie om mensen die persoonlijk vastlopen te begeleiden en weer op het juiste pad te brengen.

Na een opmerkelijke mooie carrière bij de bank, ben ik sinds 2009 een diepere roeping gaan volgen. Door persoonlijke uitdagingen, zoals het overwinnen van een zware burn-out, kanker, spierreuma en bijna doodervaring ontwikkelde ik het Levensritme® systeem. Dit systeem, gebaseerd op mijn eigen levenservaringen, helpt anderen te ontdekken waar ze staan in hun levensreis.

Ik ben ervan overtuigd dat we op aarde zijn om door ervaring te groeien. Het begrijpen van dit proces kan uitdagend zijn, maar het Levensritme® biedt hierin inzicht. Door jouw persoonlijke ritme te kennen, kun je jezelf dieper gaan begrijpen. Het is de basis voor het inzicht in de lessen en bijbehorende hoofdstukken van het leven. Maar zonder deze initiële stap van zelfontdekking, wordt verdere groei complexer. Kennis van jouw Levensritme® biedt jou de tools die je nodig hebt voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Mooi dat je deze stap jezelf gunt!

Vera lachend in haar werkruimte

Introductie van de Levensritme®

Het Levensritme® is niet zomaar een concept. Het is een sleutel tot inzicht. Een kompas dat je gidst door de verschillende fasen van het leven. Begrijp waar je staat in je persoonlijke groei, wat de mogelijke bochten zijn en leer hoe je met meer gemak je eigen reisleider kunt zijn!

Waarom dit document?

De eerste 28 jaar van ons leven is als een proefrit. Maar wat gebeurt er daarna? Welke uitdagingen komen op ons pad en hoe gaan we ermee om? Deze speciale weggever is ontworpen om je te helpen:

 • Een duidelijk beeld te krijgen van de 7-jarige periode waarin je je nu bevindt.
 • In te zien dat de uitdagingen te overwinnen zijn en in werkelijkheid uitnodigingen zijn voor persoonlijke groei.
 • Herkennen en te begrijpen waar jouw winst ligt, door je potentieel beter te benutten, door het ervaren en begrijpen van jouw uitdagingen.

Wat Krijg Je?

 • Inzicht in jouw seizoen: Ontvang de uitleg over het Levensritme® dat betrekking heeft op het seizoen waarin jij je momenteel bevindt, waar je eerder was, of wat nog op je wacht.
 • Begrip van je huidige positie: Leer te herkennen waar je nu staat in je Levensritme® en wat dit betekent voor jouw persoonlijke reis.
 • Navigeer door uitdagingen met nieuwe perspectieven: Krijg een dieper begrip van de uitdagingen die je tegenkomt en voel de uitnodiging om er op een vernieuwde manier mee om te gaan.

Ga voor een emotioneel rijker en meer vervullend leven!

Het leven is te kort om je gevangen en onvervuld te voelen. Krijg de kennis die je nodig hebt om je leven ten volle te leven. Het begrijpen van jouw Levensritme® kan het verschil maken een eerste stap zijn.

Meld je aan voor mijn regelmatige inspiratiemail boordevol waardevolle informatie, updates en tips over “Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar” en ontvang jouw persoonlijke Levensritme® inzicht! Uiteraard kun je je op elk gewenst moment uitschrijven voor de inspiratiemail.