ZIT IK ECHT ZO SIMPEL IN ELKAAR?

Vera van de ven

In het nieuws

De website is sinds sept. 2023 geheel vernieuwd.

Ik heb de keuze gemaakt om de media aandacht die ik hiervoor heb gekregen niet meer op te nemen.

Gewoon opnieuw beginnen! En wat zou het mooi zijn dat naar aanleiding van mijn boeklancering er mooie berichten in de media verschijnen. Dan plaats ik die hier natuurlijk.

Kun jij mij helpen om in de media te komen? Laat het weten ik waardeer je steun om de wereld mijn boeken te gunnen en geïnformeerd worden over mijn zelfcoach boeken en filosofie. Wie weet kan ik op die manier meer mensen bereiken die er iets aan hebben. Zo maken we met elkaar de wereld iets zachter en liefdevoller! Je mag mij altijd benaderen of anderen op de hoogte brengen van mijn missie.

Warme groet, Vera

Filosofie ZIEZSIE®

Nunspeet Huis aan Huis

Editie 19 december 2023

Stad in Bedrijf

April 2024

4- en 7-daagse InnBalance training

Relatietherapie

Retraite

Programma's

Boeken

PODCAST

IN HET NIEUWS

WEBSHOP

LEVENSRITME AANVRAGEN

LE LOGIS

WAT ANDEREN ZEGGEN