ZIT IK ECHT ZO SIMPEL IN ELKAAR?

VERA VAN DE VEN

PODCAST

Welkom bij ZIEZSIE®, Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar? Podcast, waar wij de komende 12 weken iedere keer een nieuwe opname klaarzetten voor jou. Iedere maandagavond om 20.00 uur staat de volgende opname weer klaar.

We duiken in de fascinerende wereld van onze levenslessen met de daarbij behorende hoofdstukken. Mijn naam is Vera van de Ven, je gastvrouw, en samen met presentator Paul Korpelshoek, gaan we op zoek naar inspirerende input en verhalen, interessante feiten en boeiende meningen die je horizon zullen verbreden. Of je nu een doorgewinterde kenner bent van ons gevoelsleven of je bent hier gewoon uit nieuwsgierigheid, er is voor ieder wat wils.

Pak dus je koptelefoon, ga zitten of wandel heerlijk, waar dan ook en laat je meevoeren in onze nieuwste podcast aflevering van filosofie ZIEZSIE®, Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar? Ja ook jij zit simpel in elkaar als je jezelf begrijpt!

Opname: 2 oktober 2023

  1. Is het voor jou ook tijd om van buiten naar binnen te gaan? Wat maakt dat jij in een flow leeft of dat het stagneert? Leef door te voelen.
over mij

Geboren en getogen in de Betuwe.

Al van jongs af aan ondernemend en ondernemer.

Getrouwd met Max.

Voel mij o.a. thuis als: vriendin, zus, auteur, coach, relatietherapeut en binnenhuisarchitect.

Initiator, schrijver en uitgever van “Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar? Ontdek jouw gebruiksaanwijzing en ontdek jouw emotionele Handleiding.” Filosofie ZIEZSIE®.

Tussen 2004 en 2015 diverse opleidingen over coaching gevolgd bij uiteenlopende opleiders, bekwaam in Familieopstellingen met opleidingen van Bert Hellinger, Daan van Kampenhout en Frans Rupert.

28 jaar ervaring in de zakelijke markt als manager en opleider, 15 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen van alle leeftijden.

Mensen omschrijven mij als kritisch, warm, invoelend, creatief en resultaatgericht.

Ik denk graag na over hoe wij als mensen functioneren en begeleid mensen die meer uit hun leven willen halen.

Dit doe ik onder andere als coach en relatietherapeut.

Mijn missie is mensen tools aanreiken via de filosofie ZIEZSIE®, waardoor zij alles uit hun leven kunnen halen waarvoor ze hier zijn.

Voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten in mijn eigen gedrag en dat van anderen door gesprekken met mijzelf en anderen.

Mijn passies zijn mensen, schrijven, natuur, huizen, bewust ervaren, stilte, verbinden en nieuwe mensen ontmoeten.

MIJN MISSIES

Schrijver en oprichter Filosofie ZIEZSIE® en het Levensritme®

  • Ik heb meer dan 50 opleidingen gevolgd, variërend van kennisopleidingen over de financiële wereld tot Nima A&B, van binnenhuisarchitectuur tot train-de-trainer, van coaching tot relatietherapie en van hypnotherapie tot Quantum Touch.
  • Ik blijf opleidingen en workshops volgen, niet zozeer uit noodzaak, maar om mijn kennis te blijven verbreden.
  • Sinds 2009 run ik mijn eigen bedrijf InnEarth, waar ik op holistische wijze mensen begeleid die vastlopen. Ik zet een divers team van professionals in, variërend van psycholoog tot paardencoach en van craniosacraal- therapeut tot coach.
  • Deze holistische benadering bevordert snelle emotionele groei, waardoor deelnemers echt bij zichzelf kunnen thuiskomen en vanuit dit vertrekpunt een nieuwe weg kunnen inslaan, waarin rust, ontspanning en liefde volop kunnen bloeien.
  • Naast InnEarth neem ik via mijn inrichtingsbedrijf DesVeers nog enkele opdrachten aan, omdat het inrichten van huizen het directe plezier van verandering geeft, tastbaar en zichtbaar.

DOEN: Opgegroeid op een boerderij met een vaak zieke moeder, leerde ik al vroeg wat hard werken is. Studeren was niet vanzelfsprekend in mijn jeugd, en werken was de norm.

DENKEN: Gedurende mijn 28-jarige carrière bij de bank ontwikkelde ik mijn intellectuele capaciteiten.

VOELEN: Via mijn interieurbedrijf DesVeers heb ik echter de weg naar mijn emotionele voelen kant gevonden.

Al deze ervaringen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Zonder deze levenslessen zou ik nooit de emotionele groei hebben kunnen ervaren die ik heb doorgemaakt, ondanks de heftige uitdagingen die ik op mijn pad ben tegengekomen.

ondernemer

Levensritme coach, relatietherapeut en schrijver

In 2012 schreef ik mijn eerste boek: “Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar? “Ontdek jouw gebruiksaanwijzing. Eind 2023 komt mijn 2de boek uit: “Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar?” Ontdek jouw persoonlijke handleiding van voelen. Beide boeken vormen de basis van de ZIEZSIE®– filosofie. Er zijn ruim 1500 boeken verkocht zonder marketing inspanning. Met het 2de boek zal ik actief naar buiten treden om de filosofie ZIEZSIE® bekend te maken bij een breder publiek. Mijn diepe wens is dat mijn boeken velen zullen ondersteunen in hun emotionele reis in dit leven.

De deelnemers die ik heb begeleid, hebben mede daardoor een groeipad ontdekt dat hun leven heeft verrijkt. Naast mijn boeken bied ik, samen met mijn team van professionals, diverse begeleidingsmogelijkheden aan. Of je nu op zoek bent naar online training of intensieve begeleiding, ik bied ondersteuning die aansluit bij jouw behoeften op dat moment. In de afgelopen 12 jaar hebben meer dan 1000 mensen deelgenomen aan de programma’s. Het is mijn diep gekoesterde wens dat mijn filosofie en twee boeken veel mensen zullen helpen in deze bijzondere tijd.”

Vanaf 2024 ben ik van plan een opleiding te ontwikkelen voor coaches met een eigen praktijk, zodat zij ook de kennis en vaardigheden van de ZIEZSIE®-filosofie kunnen toepassen.

Het is nu tijd om via de Podcast mij te laten horen. Graag nodig ik je uit door de Podcast te beluisteren te ontdekken of filosofie ZIEZSIE® ook jou aanraakt en iets brengt.

Warme groet, Vera

4- en 7-daagse InnBalance training

Relatietherapie

Retraite

Programma's

Boeken

PODCAST

IN HET NIEUWS

BESTEL HIER

LEVENSRITME TELLER

LE LOGIS

WAT ANDEREN ZEGGEN