ZIT IK ECHT ZO SIMPEL IN ELKAAR?

VERA VAN DE VEN

PODCAST

Welkom bij ZIEZSIE®, Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar? Podcast, waar wij de komende 12 weken iedere keer een nieuwe opname klaarzetten voor jou. Iedere maandagavond om 20.00 uur staat de volgende opname weer klaar.

We duiken in de fascinerende wereld van onze levenslessen met de daarbij behorende hoofdstukken. Mijn naam is Vera van de Ven, je gastvrouw, en samen met presentator Paul Korpelshoek, gaan we op zoek naar inspirerende input en verhalen, interessante feiten en boeiende meningen die je horizon zullen verbreden. Of je nu een doorgewinterde kenner bent van ons gevoelsleven of je bent hier gewoon uit nieuwsgierigheid, er is voor ieder wat wils.

Pak dus je koptelefoon, ga zitten of wandel heerlijk, waar dan ook en laat je meevoeren in onze nieuwste podcast aflevering van filosofie ZIEZSIE®, Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar? Ja ook jij zit simpel in elkaar als je jezelf begrijpt!

Opname:

  1. Is het voor jou ook tijd om van buiten naar binnen te gaan?
  2. Op wie wacht jij die jou komt brengen wat je mist?
  3. Aan wie kun je meer ruimte en aandacht geven?
  4. Als ik in de spiegel kijk word ik verdrietig.
  5. Heb jij nog een goede focus?
  6. Jezelf horen wil nog niet zeggen dat je gehoord wordt.
  7. Ben jij  ook zo’n pauw?
  8. Hoezo een kameleon?

Levensritme coach, relatietherapeut en schrijver

In 2012 schreef ik mijn eerste boek: “Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar? “Ontdek jouw gebruiksaanwijzing. Eind 2023 komt mijn 2de boek uit: “Zit Ik Echt Zo Simpel In Elkaar?” Ontdek jouw persoonlijke handleiding van voelen. Beide boeken vormen de basis van de ZIEZSIE®– filosofie. Er zijn ruim 1500 boeken verkocht zonder marketing inspanning. Met het 2de boek zal ik actief naar buiten treden om de filosofie ZIEZSIE® bekend te maken bij een breder publiek. Mijn diepe wens is dat mijn boeken velen zullen ondersteunen in hun emotionele reis in dit leven.

De deelnemers die ik heb begeleid, hebben mede daardoor een groeipad ontdekt dat hun leven heeft verrijkt. Naast mijn boeken bied ik, samen met mijn team van professionals, diverse begeleidingsmogelijkheden aan. Of je nu op zoek bent naar online training of intensieve begeleiding, ik bied ondersteuning die aansluit bij jouw behoeften op dat moment. In de afgelopen 12 jaar hebben meer dan 1000 mensen deelgenomen aan de programma’s. Het is mijn diep gekoesterde wens dat mijn filosofie en twee boeken veel mensen zullen helpen in deze bijzondere tijd.”

Vanaf 2024 ben ik van plan een opleiding te ontwikkelen voor coaches met een eigen praktijk, zodat zij ook de kennis en vaardigheden van de ZIEZSIE®-filosofie kunnen toepassen.

Het is nu tijd om via de Podcast mij te laten horen. Graag nodig ik je uit door de Podcast te beluisteren te ontdekken of filosofie ZIEZSIE® ook jou aanraakt en iets brengt.

Warme groet, Vera

1-op-1 coaching button

4- en 7-daagse InnBalance training

Relatietherapie

Retraite

Programma's

Boeken

PODCAST

IN HET NIEUWS

WEBSHOP

LEVENSRITME AANVRAGEN

LE LOGIS

WAT ANDEREN ZEGGEN