ZIT IK ECHT ZO SIMPEL IN ELKAAR?

PROGRAMMA'S

Vind jezelf terug en claim je hoofdrol

Voel je dat je vastloopt? Raak je jezelf kwijt in de dagelijkse hectiek en weet je niet meer wat je echt voelt, wilt of denkt? Als alles je te veel wordt en het lijkt alsof er geen einde aan komt, dan is dit misschien hét moment om te kiezen voor coaching.

Ik nodig je van harte uit voor een persoonlijk coachingstraject. Als geen van de opties uit mijn aanbod je direct aanspreekt, kunnen we uiteraard samen overleggen. Groei is mogelijk wanneer je echt tijd in jezelf investeert. Daarom heb ik verschillende trajecten samengesteld waarin wij samenwerken aan jouw groeipad. Ik neem mijn inspanningsverplichting serieus en jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw resultaat. Ik zal al mijn kennis en vaardigheden inzetten en je begeleiden tot het moment waarop jij besluit zelfstandig verder te kunnen. Ga ontdekken wie je écht bent en wat je echt wilt. De ZIEZSIE®-basis helpt je om jezelf beter te begrijpen en jezelf weer centraal te stellen in je eigen leven. De echte uitdaging ligt echter in het toepassen van deze inzichten in de buitenwereld, met jou als stralend middelpunt in je binnenwereld.

De sessies vinden plaats in Nunspeet. Na onze eerste persoonlijke ontmoetingen kunnen we, indien gewenst, ook via Teams verdergaan. Flexibiliteit staat voorop: we plannen afspraken in wanneer het jou schikt en het voor mij mogelijk is, zelfs ’s avonds of in het weekend.

Bij mij sta jij altijd centraal. Samen vinden we de ingrediënten die je helpen jouw eigen gebruiksaanwijzing en handleiding voor het leven te schrijven. Durf jij de stap te zetten?

PROGRAMMA'S

1-op-1 Coaching

Je hebt behoefte aan begeleiding omdat je merkt dat je vastloopt en jezelf verliest in de dagelijkse hectiek. Dit keer sta je jezelf toe om te erkennen dat je niet alles alleen hoeft te doorstaan, omdat je weet dat ondersteuning je verder zal helpen – en dat is precies wat je wenst. Het is tijd voor coaching.

Wat bied ik aan?

 • Intake via een telefoongesprek of teams gesprek.
 • Een persoonlijk coaching traject bestaande uit intensieve sessies van anderhalf tot drie uur elk. Totaal aantal uren is afhankelijk van jouw gekozen begeleiding.
 • Een veilige omgeving in Nunspeet waar je onder begeleiding van mij kunt ontdekken wie je écht bent en wat je echt wilt.
 • Flexibiliteit in de planning van afspraken, inclusief avonden en weekenden als dat beter bij jou past.
 • Optioneel van sessies via Teams, als de afstand veel tijdverlies geeft, pas mogelijk na de eerste persoonlijke ontmoetingen.
 • Je eigen notitieboek voor het opschrijven van inzichten en het creëren van je eigen gebruiksaanwijzing en handleiding voor jouw leven.
 • Online versies van mijn twee boeken en de bijbehorende werkboeken, vanaf minimaal 6 sessies.

Na de sessies
Na deze sessies heb je de tools en kennis om jouw reis voort te zetten. Mocht je extra ondersteuning of sessies nodig hebben, dan sta ik voor je klaar.

ZIEZSIE® Brons
ZIEZSIE® Zilver
ZIEZSIE® Goud
ZIEZSIE® Platina

3 x 1,5 uur
6 x 1,5 uur
8 x 2 uur
9 x 2,5 uur

€    825,00 ex. btw
€ 1.650,00 ex. btw
€ 2.450,00 ex. btw
€ 2.950,00 ex. btw

Velen gingen je voor

PROGRAMMA'S

4-daagse InnBalance training

Gun jij jezelf de kans om in alle rust jouw persoonlijke groeireis te starten? Dan is de 4-daagse training wellicht iets voor jou.

Training details:

 • Duur: Je krijgt ongeveer 45 uur individuele begeleiding, waarvan 36 uur verspreid over de vier dagen dat je intern bent.
 • Team: Een team van experts, variërend van psychologen tot haptonoom, staat voor je klaar.
 • Activiteiten: Je onderzoekt alles wat jou belemmert en bevrijdt. Dit is intensief en emotioneel en wij zijn er om jou daarin te begeleiden.
 • Nazorg: Na de training zijn er nog uren beschikbaar voor momenten waarop je wilt sparren, afstemmen of steun nodig hebt.
 • Accommodatie: Je verblijft in een hotel en krijgt alle materialen, eten en drinken die je nodig hebt, zodat je nergens aan hoeft te denken.

Belangrijke informatie:

 • Aankomst: We starten de training meestal op donderdagavond zodat je rustig kunt aankomen en aan de omgeving kunt wennen. We beginnen de volgende ochtend vroeg. zodat we een volle dag aan de slag kunnen.
 • Deelname: De training gaat door bij minimaal drie deelnemers Als er nog geen training gepland is, starten we met coaching zodat je al in beweging kunt komen.
 • Begeleiding: De training is gebaseerd op individuele begeleiding. Het team wordt samengesteld op basis van wat jij en andere deelnemers nodig hebben. Er zijn enkele onderdelen die je samen met andere deelnemers zult ervaren, zoals stilte wandelingen in de natuur, yoga, lunch, diner en familieopstellingen.

Investering: Intensieve 7-daagsetraining – 40 uur individuele begeleiding.
Kosten € 5.995,00 ex. btw

Je zult geen spijt krijgen van het zetten van deze stap!

PROGRAMMA'S

7-daagse InnBalance training

De 7-daagse InnBalance training is ons meest uitgebreide begeleidingstraject, met in totaal 90 uur individuele begeleiding, verdeeld over drie fases.

 • Fase 1: Je begint samen met andere deelnemers die hebben gekozen voor de 4-daagse InnBalance training.
 • Fase 2: Na een bepaalde periode volg je jouw laatste drie dagen training binnen een 4-daagse, dit vormt het tweede deel van jouw traject.
 • Fase 3: nazorg tot 2 maanden na afronding van het laatste trainingsdeel.

Hoewel dit een individueel traject is, vinden veel deelnemers het prettig om omringd te zijn door gelijkgestemden. Daarom hebben we voor deze opzet gekozen.

Gedurende de rust- en oefenperiode kun je terugvallen op sessies met Vera, je wordt dus niet alleen gelaten. Na de training heb je nog maximaal twee maanden recht op maximaal 8 uur begeleiding.

Dagindeling: Iedere sessie duurt ongeveer twee uur. Op één dag heb je ongeveer vier sessies en daarnaast enkele sessies met meerdere deelnemers. De sessies die volgen na het afsluiten van de training, zijn bij Vera.

Na de training: Na deze intensieve dagen keer je terug naar je dagelijks leven, maar het zal lijken alsof jij veranderd bent terwijl de wereld om je heen hetzelfde is gebleven. Het is dan tijd om te oefenen met alles wat je hebt geleerd en ontdekt, met de opdracht om dicht bij jezelf te blijven.

Advies: Plan niets op de dag dat je weer naar huis gaat en de dagen daarna. Het is belangrijk om even nog niet te werken en gewoon even niets te moeten.

Investering: Intensieve 7-daagsetraining – 95 uur individuele begeleiding.
Kosten € 12.950,00 ex. btw

Tot slot, jouw reis, jouw keuze!
Wat je ook kiest, doe het voor jezelf en niet omdat iemand anders denkt dat het nodig is. Alleen jij weet wanneer je klaar bent voor jouw groeistap.

Met veel plezier kijk ik uit naar je deelname! Vera

PROGRAMMA'S

Retraite in Frankrijk: In 7 dagen terug naar jezelf

Elk jaar in de zomer organiseer ik retraites in het prachtige Chenaud, Frankrijk, op onze mooie locatie in het Jachtslot Le Logis. Naast andere individuele begeleidingsmogelijkheden, bied ik deze retraites aan als een combinatie van samen leren in een groep van gelijkgestemden en ook individuele sessies.

Soms is het niet nodig of gewenst om heel intensief met jouw ontwikkeling bezig te zijn. Je bent misschien al volop bezig en bewust en wilt niet al te intensief aan de slag gaan met alleen één-op-één sessies. Of wellicht ben je op zoek naar een unieke gelegenheid om jezelf op te laden en verder te verkennen wat jou inspireert en motiveert. Ongeacht de reden waarom je kiest voor deze begeleiding, ik garandeer je dat je verrast zult zijn door wat deze week jou te bieden heeft.

Geef dan jezelf het ultieme cadeau van deze 7-daagse retraite, waarin ook stiltedagen zijn opgenomen. Kom alleen of juist met een vriend of vriendin en deel jullie ervaringen van deze week. Je krijgt daar de kans om diep in jezelf te duiken, te ontspannen en je batterijen op te laden.

De groepen bestaan uit gelijkgestemden die samen willen groeien. Ik geloof dat we elkaar ontmoeten omdat we iets te delen hebben en elkaar wat komen brengen. Maar naast geven, gaat het deze week ook over ontvangen. Kom en ervaar een sfeer van vrijheid en persoonlijke groei in een vakantieomgeving.

Voorbereiding: Rondom je reis we staan klaar om je te helpen met tips en aanbevelingen. Om mij goed voor te bereiden op jouw komst, stel ik het op prijs als we vooraf een (telefonisch) welkomstgesprek kunnen hebben.

Wie staat er voor jou klaar? Minimaal drie wijze begeleiders en een alleskunner. Per groep stel ik het team samen. Op dit moment is er geen retraite gepland en kan ik ook niet melden welke teamleden van de partij zijn. Voor nu zijn Max en ik diegene waar je met zekerheid op kunt rekenen dat we er voor jou en de groep zijn. Zo gauw er drie aanmeldingen zijn wordt de planning gemaakt.

Details van de retraite:

 • Minimaal 6 deelnemers en maximaal 9 deelnemers.
 • Aankomst in de namiddag van de zondag en vertrek in de ochtend van zaterdag.
 • Inbegrepen zijn: zes overnachtingen; zes ontbijten; vijf lunches en zes diners (exclusief alcohol), op basis van twee personen per kamer; minimaal vijf individuele sessies; minimaal vier stiltesessies; minimaal één opstelling speciaal voor jou; minimaal vier groepssessies; en één vrije stilte dag.
 • Exclusief: Reiskosten, reis- en annuleringsverzekering, extra individuele sessies.
 • Kosten: € 2495,00 excl. btw op basis van 2-pers.kamer.
 • Locatie: Jachtslot Le Logis in Chenaud, Frankrijk. Een kleinschalige locatie met 7 slaapkamers met eigen badkamer.  www.lelogis.nl

Natuurlijk is het mogelijk om je verblijf te verlengen en te genieten van een extra week op Le Logis. Als je kiest voor een extra week zonder coaching, betaal je voor de huur van het huis het tarief van seizoen 2. Let op: deze optie is alleen beschikbaar in combinatie met een coachweek. Zo kun je de inzichten en ervaringen van je coachweek verder laten bezinken in een ontspannen en inspirerende omgeving.

Volgende retraite: datum wordt bekend gemaakt als er drie aanmeldingen zijn.

Klaar om je op te laden? Meld je hier aan!

PROGRAMMA'S

Combinatie: 1-op-1 coaching door Vera en vakantie!

Combineer het nuttige met het aangename tijdens je vakantie in Frankrijk. Boek de individuele coaching met Vera tijdens jouw vakantie. We stemmen samen af wanneer we jouw sessies inplannen en hoeveel. Je verblijft in één van de huizen op Le Logis en boekt deze los van de coaching.

 • Kosten: Huur van het door jou gekozen huis en de kosten van 1-op-1 coaching.
 • Klaar voor een unieke, verrijkende vakantie?

Opladen in Nunspeet: individuele coaching 3 dagen, 15 uur:  exclusief hotel ontbijt en diner.
Kosten: €   2.400,00 ex. btw   

Opladen in Frankrijk: Individuele coaching 5 dagen, 20 uur – La Grange – selfsupporting; totaal 7 dagen.
Huur van het door jou gekozen huis en de kosten van 1-op-1 coaching.verwijderen.
Kosten: €   4.295,00 ex. btw

Retraite
Kosten: € 2495,00 ex. btw op basis van 2-pers.kamer

Laten we een intake plannen. Schrijf je in.

Laat de reis naar zelfontdekking beginnen!

Velen gingen je voor

PROGRAMMA'S

Relatie Coaching in Frankrijk of in Nederland

Zijn jullie als stel klaar om samen die volgende stap in jullie relatie te zetten?  
Natuurlijk kunnen we coaching sessies inplannen in Nunspeet, maar hoe zou het zijn om dit te doen op onze prachtige locatie in Chenaud? En dat te combineren met wat quality time voor jullie beiden?

Even weg van de dagelijkse drukte
Neem samen de tijd om los te komen van de hectiek van alledag. Een week lang hebben jullie alle tijd voor elkaar. Ervaar de waarde van diepgaande gesprekken en krijg inzicht in wat jullie drijft of juist tegenhoudt.

Individuele en gezamenlijke sessies
We plannen individuele sessies in voor jullie beiden, evenals gezamenlijke sessies. Gedurende deze week zullen jullie allebei individueel groeien – of je dat nu wilt of niet – en daardoor ook samen.

Ook voor gezinnen
Hebben jullie kinderen? Ook zij zijn van harte welkom. Dit is misschien ook een uitstekende gelegenheid om met hen in gesprek te gaan. We kunnen bespreken wat voor jullie het meest geschikt is om te bereiken wat jullie nodig hebben om in een prettige verbinding te blijven.

Neem de stap
Dus, zijn jullie klaar om deze bijzondere reis te maken? Neem contact met mij op om te ontdekken hoe ik jullie kan helpen groeien en jullie relatie naar een nieuw niveau kunnen tillen op onze idyllische locatie in Chenaud.

Wil je niet wachten tot de zomer?
Als jij of jullie niet willen wachten tot de zomer om aan jezelf of jullie relatie te werken, kunnen we ook een bijzondere week organiseren in Nunspeet. Je verblijft dan in een hotel in de omgeving en de sessies vinden plaats op mijn locatie.

Investering: Omdat we eerst jullie wensen moeten bespreken, kan ik geen definitieve prijs geven. De kosten zijn inclusief zowel de coaching als het verblijf. Laten we afstemmen!

Laat de reis naar zelfontdekking beginnen.

Heb je vragen of wil je overleggen? Veel is mogelijk en het allerbelangrijkste is dat jij of jullie, op het juiste moment en op een manier die bij jullie past, een groeispurt kunnen maken. Neem gerust contact met me op via e-mail.

 

4- en 7-daagse InnBalance training

Relatietherapie

Retraite

Programma's

Boeken

PODCAST

IN HET NIEUWS

BESTEL HIER

LEVENSRITME TELLER

LE LOGIS

WAT ANDEREN ZEGGEN