ZIT IK ECHT ZO SIMPEL IN ELKAAR?

PROGRAMMA'S

Vind jezelf terug en claim je hoofdrol

Voel je dat je vastloopt? Raak je jezelf kwijt in de dagelijkse hectiek en weet je niet meer wat je echt voelt, wilt of denkt? Als alles je te veel wordt en het lijkt alsof er geen einde aan komt, dan is dit misschien hét moment om te kiezen voor coaching.

Ik nodig je van harte uit voor een persoonlijk coachingstraject. Als geen van de opties uit mijn aanbod je direct aanspreekt, kunnen we uiteraard samen overleggen. Groei is mogelijk wanneer je echt tijd in jezelf investeert. Daarom heb ik verschillende trajecten samengesteld waarin wij samenwerken aan jouw groeipad. Ik neem mijn inspanningsverplichting serieus en jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw resultaat. Ik zal al mijn kennis en vaardigheden inzetten en je begeleiden tot het moment waarop jij besluit zelfstandig verder te kunnen. Ga ontdekken wie je écht bent en wat je echt wilt. De ZIEZSIE®-basis helpt je om jezelf beter te begrijpen en jezelf weer centraal te stellen in je eigen leven. De echte uitdaging ligt echter in het toepassen van deze inzichten in de buitenwereld, met jou als stralend middelpunt in je binnenwereld.

De sessies vinden plaats in Nunspeet. Na onze eerste persoonlijke ontmoetingen kunnen we, indien gewenst, ook via Teams verdergaan. Flexibiliteit staat voorop: we plannen afspraken in wanneer het jou schikt en het voor mij mogelijk is, zelfs ’s avonds of in het weekend.

Bij mij sta jij altijd centraal. Samen vinden we de ingrediënten die je helpen jouw eigen gebruiksaanwijzing en handleiding voor het leven te schrijven. Durf jij de stap te zetten?

PROGRAMMA'S

1-op-1 Coaching

Je hebt behoefte aan begeleiding omdat je merkt dat je vastloopt en jezelf verliest in de dagelijkse hectiek. Dit keer sta je jezelf toe om te erkennen dat je niet alles alleen hoeft te doorstaan, omdat je weet dat ondersteuning je verder zal helpen – en dat is precies wat je wenst. Het is tijd voor coaching.

Wat bied ik aan?

 • Intake via een telefoongesprek of teams gesprek.
 • Een persoonlijk coaching traject bestaande uit intensieve sessies van anderhalf tot drie uur elk. Totaal aantal uren is afhankelijk van jouw gekozen begeleiding.
 • Een veilige omgeving in Nunspeet waar je onder begeleiding van mij kunt ontdekken wie je écht bent en wat je echt wilt.
 • Flexibiliteit in de planning van afspraken, inclusief avonden en weekenden als dat beter bij jou past.
 • Optioneel van sessies via Teams, als de afstand veel tijdverlies geeft, pas mogelijk na de eerste persoonlijke ontmoetingen.
 • Je eigen notitieboek voor het opschrijven van inzichten en het creëren van je eigen gebruiksaanwijzing en handleiding voor jouw leven.
 • Online versies van mijn twee boeken en de bijbehorende werkboeken, vanaf minimaal 6 sessies.

Na de sessies
Na deze sessies heb je de tools en kennis om jouw reis voort te zetten. Mocht je extra ondersteuning of sessies nodig hebben, dan sta ik voor je klaar.

ZIEZSIE® Brons
ZIEZSIE® Zilver
ZIEZSIE® Goud
ZIEZSIE® Platina

3 x 1,5 uur
6 x 1,5 uur
8 x 2 uur
9 x 2,5 uur

€    825,00 ex. btw
€ 1.650,00 ex. btw
€ 2.450,00 ex. btw
€ 2.950,00 ex. btw

Velen gingen je voor

PROGRAMMA'S

4-daagse InnBalance training

Gun jij jezelf de kans om in alle rust jouw persoonlijke groeireis te starten? Dan is de 4-daagse training wellicht iets voor jou.

Training details:

 • Duur: Je krijgt ongeveer 45 uur individuele begeleiding, waarvan 36 uur verspreid over de vier dagen dat je intern bent.
 • Team: Een team van experts, variërend van psychologen tot haptonoom, staat voor je klaar.
 • Activiteiten: Je onderzoekt alles wat jou belemmert en bevrijdt. Dit is intensief en emotioneel en wij zijn er om jou daarin te begeleiden.
 • Nazorg: Na de training zijn er nog uren beschikbaar voor momenten waarop je wilt sparren, afstemmen of steun nodig hebt.
 • Accommodatie: Je verblijft in een hotel en krijgt alle materialen, eten en drinken die je nodig hebt, zodat je nergens aan hoeft te denken.

Belangrijke informatie:

 • Aankomst: We starten de training meestal op donderdagavond zodat je rustig kunt aankomen en aan de omgeving kunt wennen. We beginnen de volgende ochtend vroeg. zodat we een volle dag aan de slag kunnen.
 • Deelname: De training gaat door bij minimaal drie deelnemers Als er nog geen training gepland is, starten we met coaching zodat je al in beweging kunt komen.
 • Begeleiding: De training is gebaseerd op individuele begeleiding. Het team wordt samengesteld op basis van wat jij en andere deelnemers nodig hebben. Er zijn enkele onderdelen die je samen met andere deelnemers zult ervaren, zoals stilte wandelingen in de natuur, yoga, lunch, diner en familieopstellingen.

Investering: Intensieve 4-daagsetraining – 45 uur individuele begeleiding.
Kosten € 5.995,00 ex. btw

Je zult geen spijt krijgen van het zetten van deze stap!

PROGRAMMA'S

7-daagse InnBalance training

De 7-daagse InnBalance training is ons meest uitgebreide begeleidingstraject, met in totaal 95 uur individuele begeleiding. De invulling van het traject wordt per deelnemer op maat vastgesteld.
Sommigen geven de voorkeur aan een intensieve begeleiding in een kort tijdsbestek, terwijl anderen meer gebaat zijn bij een gespreid traject. 
Het programma is gestructureerd in verschillende fasen, die in overleg met jou worden ingepland, om een optimale ondersteuning te garanderen.

Door iedere aanpak wordt een fundament gelegd voor persoonlijke groei, waarbij zowel individuele aandacht als de kracht van groepsdynamiek worden benut om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Fase 1: Persoonlijke Routebepaling

Aan het begin van jouw reis werken we samen om de aanpak te definiëren die naadloos aansluit op jouw unieke behoeften. Deze fase biedt twee paden: enerzijds de optie voor een geïntensiveerd traject met een 4-daagse en na enige tijd gevolgd met een 3-daagse aaneengesloten training, waarbij de eerste 4 dagen en de laatste 3 dagen worden gecombineerd met individuele sessies.
Anderzijds kun je kiezen voor een traject met een reeks individuele coachingsessies, verspreid over een langere periode, om vervolgens deel te nemen aan een 6-daagse groepstraining. Tijdens deze groepstraining ligt de focus iets minder op individuele begeleiding en meer op de interactie en het leren van en met de groep.
Beide paden bieden na de trainingsdagen nog individuele sessies afhankelijk van de totale planning zal dit meer of minder zijn.

Deze flexibele benadering stelt je in staat om het pad te kiezen dat niet alleen aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren en levensritme, maar ook zorgt voor een optimale balans tussen individuele aandacht en/of de dynamiek en leerervaringen die een groepssessie kan bieden.

Fase 2: Verdieping en Groei
Na een tussenperiode, waarin je tijd hebt om het geleerde te laten bezinken, volg je de laatste drie dagen van de training of kies je voor een 6-daagse verdieping als retraite. Dit is het moment waarop je jouw reis intensief vervolgt en verdiept.

Fase 3: Nazorg en voortdurende Ondersteuning
Tot twee maanden na de afronding van je training ontvang je individuele coaching en nazorg. Deze fase is cruciaal om de opgedane inzichten te integreren in je dagelijks leven.

Het totaalpakket omvat ongeveer 95 uur begeleiding, verspreid over 6 tot 8 maanden, inclusief tot 8 uur nazorg na de training.

Begeleiding
De planning van individuele sessies, zowel voor als na de intensieve trainingsperiode, gebeurt in overleg en wordt persoonlijk begeleid door Vera.

Na de Training
Na afronding maar ook na de intensieve sessies en trainingsdagen, stap je weer in je dagelijks leven, verrijkt met nieuwe inzichten en vaardigheden. Het voelt alsof jij bent veranderd, terwijl de wereld om je heen ongewijzigd lijkt. Dit is hét moment om te oefenen met je nieuwe kennis en trouw te blijven aan jezelf.

Advies
Gun jezelf rust na de aaneengesloten trainingsdagen; plan geen activiteiten op de dag van thuiskomst en de dagen erna in. Het is essentieel om jezelf de ruimte te geven om de ervaringen te verwerken.

Investering
De investering voor deze intensieve en transformerende ervaring bedraagt € 12.950,00 exclusief btw, inclusief overnachtingen en eten en drinken, voor een totaal van 95 uur aan persoonlijke begeleiding.

Hoewel dit een individueel traject is, vinden veel deelnemers het prettig om omringd te zijn door gelijkgestemden. Daarom hebben we voor deze opzet gekozen.

Gedurende de rust- en oefenperiode kun je terugvallen op sessies met Vera, je wordt dus niet alleen gelaten. Na de training heb je nog maximaal twee maanden recht op maximaal 8 uur begeleiding.

Tot slot, jouw reis, jouw keuze!
Wat je ook kiest, doe het voor jezelf en niet omdat iemand anders denkt dat het nodig is. Alleen jij weet wanneer je klaar bent voor jouw groeistap.

Met veel plezier kijk ik uit naar je deelname! Vera

Retraite ruimte Chenaud
PROGRAMMA'S

Retraite in Frankrijk: In 6 dagen terug naar jezelf

Volgende retraites in 2024:

 • 23 juni-29 juni – volgeboekt
 • 30 juni – 6 juli – volgeboekt
 • 1 september – 7 september nog 4 plaatsen
 • Andere data volgen

Elk jaar in de zomer organiseer ik retraites of trainingen in het prachtige Chenaud, Frankrijk, op onze mooie locatie in het Jachtslot Le Logis. Naast andere individuele begeleidings- mogelijkheden, bied ik deze retraites aan als een combinatie van samen leren in een groep van gelijkgestemden en ook individuele sessies.

Er zijn momenten waarop een exclusieve focus op intensieve persoonlijke ontwikkeling via één-op-één sessies niet de enige of meest gewenste benadering is. Wellicht ben je al actief en bewust bezig met je persoonlijke groei en zoek je naar een aanvulling die ruimte biedt voor collectieve leerervaringen. De waarde van samen leren, door te delen en te reflecteren met anderen, kan een diepgaand inzicht en een ander perspectief bieden op je eigen pad. Of misschien ben je op zoek naar een bijzondere kans om jezelf opnieuw op te laden, door te ontdekken wat jou echt inspireert en motiveert. Ongeacht je beweegredenen voor het kiezen van deze vorm van begeleiding, ik beloof je een ervaring die je zal verrassen en verrijken met wat deze unieke week je te bieden heeft. 

Geef dan jezelf het ultieme cadeau van deze retraite, waarin ook een stilte dag is opgenomen. Kom alleen of juist met een vriend of vriendin en deel jullie ervaringen van deze week. Wie weet kies je voor deze begeleiding als onderdeel van de intensieve InnBalance training. Je krijgt daar de kans om diep in jezelf te duiken, samen te leren, te ontspannen en je batterijen op te laden.

De groepen bestaan uit gelijkgestemden die samen willen groeien. Ik geloof dat we elkaar ontmoeten omdat we iets te delen hebben en elkaar wat komen brengen. Maar naast geven, gaat het deze week ook over ontvangen. Kom en ervaar een sfeer van vrijheid en persoonlijke groei in een vakantieomgeving.

Voorbereiding: Rondom je reis staan we klaar om je te helpen met tips en aanbevelingen. Om mij goed voor te bereiden op jouw komst, stel ik het op prijs als we vooraf een (telefonisch) welkomstgesprek kunnen hebben als we elkaar nog niet kennen en deze retraite geen onderdeel is van een ander traject wat je volgt.

Wie zal je begeleiden tijdens deze unieke reis? Een zorgvuldig geselecteerd team van minimaal drie ervaren begeleiders en een veelzijdige alleskunner staat voor je klaar. Afhankelijk van de groepssamenstelling kies ik het team dat het beste aansluit bij de behoeften van jou en de andere deelnemers. Zodra we vier aanmeldingen hebben, wordt de planning definitief en bevestigen we jouw deelname. Op dat moment nodig ik de meest geschikte teamleden uit om, naast mij, jouw gidsen te zijn op deze bijzondere reis. Voor nu kun je erop vertrouwen dat Max en ik er zullen zijn om jou en de groep te ondersteunen.  Bereid je voor op een ervaring die je blik zal verruimen en die je absoluut niet had willen missen.

Details van de retraite:

 • Minimaal 6 deelnemers en maximaal 9 deelnemers.
 • Aankomst in de namiddag van de zondag en vertrek in de ochtend van zaterdag.
 • Inbegrepen zijn: zes overnachtingen; zes ontbijten; vijf lunches en zes diners (er wordt geen alcohol geschonken), op basis van twee personen per kamer; minimaal vijf individuele sessies; minimaal vier  stiltesessies; minimaal één opstelling speciaal voor jou; minimaal acht groepssessies; en één vrije stilte (middag)dag.
 • Exclusief: Reiskosten, reis- en annuleringsverzekering, extra individuele sessies.
 • Kosten: € 2495,00 excl. btw op basis van 2-pers.kamer.
 • Locatie: Jachtslot Le Logis in Chenaud, Frankrijk. Een kleinschalige locatie met 7 slaapkamers met eigen badkamer.  www.lelogis.nl

Natuurlijk is het mogelijk om je verblijf te verlengen en te genieten van een extra week op Le Logis. Als je kiest voor een extra week zonder coaching, betaal je voor de huur van het huis het tarief van seizoen 2. Let op: deze optie is alleen beschikbaar in combinatie met een coachweek. Zo kun je de inzichten en ervaringen van je coachweek verder laten bezinken in een ontspannen en inspirerende omgeving.

Volgende retraites in 2024:

 • 23 juni-29 juni – volgeboekt
 • 30 juni – 6 juli – volgeboekt
 • 1 september – 7 september inschrijven mogelijk
 • Retraites gaan door bij minimaal 4 deelnemers

Klaar om je op te laden? Meld je hier aan!

PROGRAMMA'S

Combinatie: 1-op-1 coaching door Vera en vakantie!

Combineer het nuttige met het aangename tijdens je vakantie in Frankrijk. Boek de individuele coaching met Vera tijdens jouw vakantie. We stemmen samen af wanneer we jouw sessies inplannen en hoeveel. Je verblijft in één van de huizen op Le Logis en boekt deze los van de coaching.

 • Kosten: Huur van het door jou gekozen huis en de kosten van 1-op-1 coaching.
 • Klaar voor een unieke, verrijkende vakantie?

Opladen in Nunspeet: individuele coaching 3 dagen, 15 uur:  exclusief hotel ontbijt en diner.
Kosten: €   2.400,00 ex. btw

Opladen in Frankrijk: Individuele coaching 5 dagen, 20 uur – La Grange – selfsupporting; totaal 7 dagen.
Huur van het door jou gekozen huis en de kosten van 1-op-1 coaching.
Kosten: €   4.295,00 ex. btw

Retraite 6 dagen
Kosten: € 2495,00 ex. btw op basis van 2-pers.kamer  

Laten we een intake plannen. Schrijf je in.

Laat de reis naar zelfontdekking beginnen!

Velen gingen je voor

PROGRAMMA'S

Relatie Coaching in Frankrijk of in Nederland

Zijn jullie als stel klaar om samen die volgende stap in jullie relatie te zetten?
Natuurlijk kunnen we coaching sessies inplannen in Nunspeet, maar hoe zou het zijn om dit te doen op onze prachtige locatie in Chenaud? En dat te combineren met wat quality time voor jullie beiden?

Even weg van de dagelijkse drukte
Neem samen de tijd om los te komen van de hectiek van alledag. Een week lang hebben jullie alle tijd voor elkaar. Ervaar de waarde van diepgaande gesprekken en krijg inzicht in wat jullie drijft of juist tegenhoudt.

Individuele en gezamenlijke sessies
We plannen individuele sessies in voor jullie beiden, evenals gezamenlijke sessies. Gedurende deze week zullen jullie allebei individueel groeien – of je dat nu wilt of niet – en daardoor ook samen.

Ook voor gezinnen
Hebben jullie kinderen? Ook zij zijn van harte welkom. Dit is misschien ook een uitstekende gelegenheid om met hen in gesprek te gaan. We kunnen bespreken wat voor jullie het meest geschikt is om te bereiken wat jullie nodig hebben om in een prettige verbinding te blijven.

Neem de stap
Dus, zijn jullie klaar om deze bijzondere reis te maken? Neem contact met mij op om te ontdekken hoe ik jullie kan helpen groeien en jullie relatie naar een nieuw niveau kunnen tillen op onze idyllische locatie in Chenaud.

Wil je niet wachten tot de zomer?
Als jij of jullie niet willen wachten tot de zomer om aan jezelf of jullie relatie te werken, dan kunnen we ook een bijzondere week organiseren in Nunspeet. Je verblijft dan in een hotel wat je zelf kiest in de omgeving en de sessies vinden plaats op mijn locatie.

Investering: Omdat we eerst jullie wensen moeten bespreken, kan ik geen definitieve prijs geven. De kosten zijn inclusief de coaching en exclusief het verblijf. Laten we afstemmen!

Laat de reis naar zelfontdekking beginnen.

Heb je vragen of wil je overleggen? Veel is mogelijk en het allerbelangrijkste is dat jij of jullie, op het juiste moment en op een manier die bij jullie past, een groeispurt kunnen maken. Neem gerust contact met me op via e-mail.

4- en 7-daagse InnBalance training

Relatietherapie

Retraite

Programma's

Boeken

PODCAST

IN HET NIEUWS

WEBSHOP

LEVENSRITME AANVRAGEN

LE LOGIS

WAT ANDEREN ZEGGEN